вторник, 17 юли 2012 г.

Мислите си, че можете да танцувате?

Истинско надиграване организират в първия пролетен ден за годината във варненския Планет клуб.

Ден преди деветия рожден ден на култовото заведение в морската столица, всички желаещи танцьори ще се съревновават за парична награда и договор за множество участия в страната.

Легендата на българското вариете по танци Георги Пейчев, известен като Жоро Степа, е поканен да оглави мастито жури, в което ще се включат още популярни имена от шоубизнеса, сред които Елза Парини, Карала Колева и други.

Всички мераклии да се пробват могат да се запишат в деня на конкурса - този четвъртък от 20 часа в "Планет", а танцовото надиграване ще започне от 22 часа.

На следващия ден, в петък, по случай своя девети рожден ден, Planet La Dolce Vita, ще зарадват гостите си с танцов спектакъл на бившата балерина на Слави Трифонов - Галя и нейния балет "Сатен".

Хореографията е направена от Галя Христова, специално за повода. Шоуто е вдъхновено от шахмата. Древната стратегическа игра е повлияла много изкуства - от рисуване до мода.

Самата дума шах идва от персийски и означава император, а думата мат - мъртъв.

Балет "Сатен" обаче ще бъдат по-живи от всякога и ще предложат едно различно и авангардно четене на тази игра: двете царици – черна и бяла ще попаднат на сцената в екстравагантен пърформанс.

Понеже Планет става на една по-зряла възраст, цялата вечер ще е решена в черно-бяла стилистика и се очаква най-добрите стратези от вас да се появят на шахматната дъска!

Няма рожден ден без торта, домакините я осигуряват, а гостите ще имат шанса да напишат нестандартни пожелания за Планет.

Верни на изискания етикет и холивудското излъчване, рождениците ще почерпят с официалното шампанско на „Златните глобуси” - МОЕТ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар