четвъртък, 13 септември 2012 г.

Стилът в танците брейк денс

танци брейк денс
Състезанието в този стил танци ще бъде само за отбори от по 3 – 7 човека без възрастово разделение. Позволено е използването на акробатика, поддръжки и движения от всички стилове стрийт и ърбън танци, но без да преобладава конкретен стил. Отборите ще бъдат оценявани като цяло - сола могат да се изпълняват, но не трябва да преобладават.

Забранява се всякакъв физически контакт между опонентите преди, след и по време на батълите Забранява се демонстрация на агресия.

Правила за провеждане на състезанието:
Първи кръг – шоу представяне.
Всеки отбор представя своето предварително хореографирано изпълнение поотделно и на собствена музика. Оценява се по 3Д система.

Хореографията трябва да бъде стилово издържана по всички показатели - композиционни / фигурални промени, скокови елементи, новости и оригиналност и търсени ефекти в изпълнението.
Ще бъдат оценявани - музикалност, разнообразие на движенията, цялостно изпълнение на танца и индивидуална хореография. Високо се оценяват ритмичната интерпретация, както и динамични, логически връзки в постановката при този вид танци

Условия и правила за провеждане на турнири по танци утвърдени от БСТФ

Още любопитна информация за танците може да намерите тук: http://tanci.eu

Няма коментари:

Публикуване на коментар